Veiling Kringloper Naarden

Wij nodigen jullie graag uit voor de jaarlijkse veiling van De Kringloper Naarden. Ook dit jaar belooft het weer een uniek evenement te worden, vol bijzondere vondsten. KijkdagenDonderdag 7 en

lees meer

Save the dates!

We genieten nog van wat zomerse dagen maar de vraag naar de start van de kerstverkoop is al groot. Via deze pagina willen wij jullie op de hoogte houden! De

lees meer
DSC_0460

Veiling Kringloper Naarden

Wij nodigen jullie graag uit voor de jaarlijkse veiling van De Kringloper Naarden. Ook dit jaar belooft het weer een uniek evenement te worden, vol bijzondere vondsten.

Kijkdagen
Donderdag 7 en vrijdag 8 november
10.00 – 12.00 uur en 14.00 – 16.00 uur

Veiling
Zaterdag 9 november om 12.00 uur

Gedurende het jaar hebben we weer veel leuke en mooie spullen verzameld met als bijzonder hoogtepunt het schilderij “Moeder met kind”, mogelijk afkomstig van de kunstenaar Chaïm Soutine. Vorig jaar vlak voor de veiling werd dit werk teruggetrokken maar na nader onderzoek naar de echtheid en herkomst, is het dit jaar weer terug in de veiling!

We zijn bovendien trots om te kunnen aankondigen dat de veiling dit jaar geleid wordt door veilingmeester Arnold Wegh, bekend van het tv-programma “Van onschatbare waarde”. Arnold ondersteunt deze veiling geheel belangeloos omdat hij onder de indruk is van ons team en onze missie.

Onze uitgebreide veilingcatalogus is online te bekijken via de link onderaan deze pagina. Een papieren versie van de catalogus is binnenkort verkrijgbaar bij De Kringloper Naarden voor          € 2,50.

Let op!
Vanwege de verwachte grote belangstelling en de beperkte ruimte, heb je een biednummer nodig om toegang te krijgen tot de veiling. De kosten voor een biednummer zijn € 5,00 en hiermee mag je met twee personen de veiling bijwonen. Biednummers zijn verkrijgbaar tijdens de kijkdagen en voorafgaand aan de veiling – maar wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Tijdens de kijkdagen en op de dag van de veiling wordt onze winkel regelmatig aangevuld met nieuwe, bijzondere items. Daarnaast is de Schatkamer – boordevol unieke kleding, tassen en schoenen zeker een bezoekje waard!

We kijken ernaar uit jullie weer te mogen verwelkomen!

 

Team De Kringloper Naarden
Amsterdamsestraatweg 41
1411 AX Naarden

 

Catalogus veiling 2024 Naarden

Facebook
Twitter
LinkedIn